Gemeente Nieuwegein Support

Medewerker vastgoedadministratie

36 uur per week, schaal 7, vaste formatie, maximaal € 3.784,- bruto per maand

Bij de gemeente Nieuwegein zoeken we voor het team Maatschappelijk Vastgoed een enthousiaste medewerker vastgoedadministratie voor ons maatschappelijk vastgoed. Werk mee aan het beheren, onderhouden en exploiteren van het maatschappelijk vastgoed van onze stad.

Jouw uitdaging als medewerker vastgoedadministratie

Als medewerker vastgoedadministratie verzorg je het administratieve deel van het gemeentelijke maatschappelijke vastgoed. Denk bij maatschappelijk vastgoed o.a. aan het Stadshuis, Theater De Kom, de binnensportaccommodaties, maar ook aan de Buurtpleinen, schoolgebouwen en musea en culturele gebouwen.

In grote lijnen ga jij aan de slag met het bijhouden van alle relevante informatie van het vastgoed en de huurders/gebruikers daarvan. En je ondersteunt het gehele team met administratieve taken.

Jouw werk 

In grote lijnen ga jij aan de slag met:

 • de inroostering (sport en onderwijs) en bijbehorende administratie en vaste verhuur van gemeentelijke (binnensport)accommodaties in ons geautomatiseerde systeem.
 • de administratie van de gebouwen/ accommodaties die wij zelf (ver)huren;
 • de afhandeling van meer complexe brieven, stukken en adviezen die ter ondertekening moeten worden aangeboden;
 • de archivering van in- en uitgaande post;
 • het bijhouden van alle relevante informatie van het vastgoed en de huurders/gebruikers daarvan.

Je ondersteunt het gehele team met administratieve taken.

Je werkt veel in onze digitale systemen (muteren en actueel houden) en richt deze in. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het coderen van samengestelde en meer complexe facturen;
 • Verhuur van schoollokalen en de bijbehorende overeenkomsten;
 • De administratieve afhandeling van klachten, storingen en/of schade/vandalismemeldingen van het vastgoed.

Je fungeert als eerste aanspreekpunt rondom interne en externe informatie over het gemeentelijk vastgoed en het beheer en de exploitatie daarvan (servicedesk gemeentelijk vastgoed). Ook neem je regelmatig deel aan projecten in geval van planmatig onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Daarbij verzorg je de projectadministratie daarvan en richt hiervoor digitale projectarchieven in.

Wat neem je mee?

We zoeken een enthousiaste en proactieve, innovatieve en resultaatgerichte medewerker vastgoedadministratie. Je bent accuraat, stressbestendig, leergierig, een geboren regelaar en hebt affiniteit met digitale systemen

Je beschikt over:

 • Mbo (niveau 4) met aanvullende kennis en/of ervaring op het vakgebied.
 • Goede digitale vaardigheden
 • Affiniteit met werkprocessen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Ben je enthousiast, maar voldoe je (nog) niet volledig aan alle criteria? Dan zijn we wel benieuwd naar jouw reactie en kijken we wellicht samen naar de mogelijkheden.

De afdeling Support

De afdeling support bestaat uit 4 teams: Vastgoed, Interne Dienstverlening, Beheer & Uitvoering en Regie & Advies. De missie van onze afdeling is:

Wij zijn er trots op dat wij gewaardeerd worden om onze professionele dienstverlening, waardoor we met plezier ons werk doen.

Je herkent ons aan een klantgerichte houding en een proactieve opstelling. Wij hebben oog voor innovatie en verbinding met onze omgeving.

Team Vastgoed 

Vanuit het team Vastgoed geven we vorm aan het realiseren, beheren en exploiteren van het maatschappelijk vastgoed van Nieuwegein. We werken samen met onze partners en inwoners aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving waarin iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen. We willen eraan bijdragen dat inwoners zoveel als mogelijk op eigen kracht, goed en gezond, kunnen leven. En als dat (even)niet lukt, bieden wij tijdelijk ondersteuning en bescherming zolang dat nodig is. We willen stimuleren dat Nieuwegeiners zich dicht bij huis zinvol en gezond kunnen ontspannen, in hun vrije tijd van alles kunnen ondernemen en anderen kunnen ontmoeten. Goede voorzieningen zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Wat krijg je van ons? 

Je gaat werken voor een veelzijdige stad. We zijn trots op onze historie, terwijl we de blik stevig op de toekomst richten. De organisatie staat open voor jouw ideeën en de lijnen zijn kort, ook richting de bestuurders. Dat zie je terug in ons moderne, open Stadshuis. Daar maken we graag een plek voor jou. Verder hebben we voor jou:

 • een salaris van minimaal € 2.666,- en maximaal € 3.784 bruto per maand (schaal 7, gebaseerd op een 36-urige werkweek, peildatum 1 januari 2024)
 • na één jaar, en bij goed functioneren, een vast contract
 • een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
 • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • de mogelijkheid om thuis te werken (of op één van onze andere locaties);
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?  

Met vragen over de vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Juliën Willekes, teamleider Vastgoed via 06-50088130 of j.willekes@nieuwegein.nl.

Solliciteren?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast over deze baan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

We ontvangen graag je cv. Een motivatiebrief indienen mag, maar is niet verplicht. We hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Solliciteer wanneer het jou schikt. Wacht niet te lang, we gaan met interessante kandidaten graag snel het gesprek aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Regio:

 • Utrecht

Werkuren:

Fulltime

Vacaturetype:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salaris:

Schaal 7: €2.666-€3.784

Aantal uur:

36 uur

Sluitingsdatum:

25-02-2024

Contactpersonen:

Juliën Willekes

tel.: 06 18 67 81 86

Company homepage:

http://www.nieuwegein.nl

Kantooradres:

Stadsplein 1 3431 LZ Nieuwegein

Locatie: